16.08.2022
Number of Reads : 7810
Share :

Selam, 

 

Bir önceki yazımda Ağustos sonunda bir sürprizle karşınızda olacağımı söylemiştim ve işte o an geldi; 19 Ağustos Cuma günü 18:00'da Tuz Gölü'nün sonsuz beyazlığında gerçekleşecek Runfire'da 100 mil =  160 km koşmak için adım atmaya başlayacağım. İstiyorum ki bu adımlar SMA'lı çocuklar ve ailelerinin sesini daha fazla kişiye duyurabilmeye de aracı olsun. 

 

Uzun saatler boyunca kendim SMA'yı anlamaya çalışırken bir yandan da sosyal medya paylaşımları, canlı yayınlar ve sohbetler aracılığıyla öğrendiklerimi paylaşmaya çalışacağım. Takip etmek isterseniz Instagram hesabım burada. 

SMA son yıllarda sıkça duyduğumuz bir hastalık ve biliyorum ki hepimiz elimizden geldiğince yakınımızdakilere destek olmaya çalışıyoruz ve bunun yeterli olmayacağının da farkındayız. Hiçbirimizin gücü tek tek bireylere ulaşmaya yetmez, yetemez. Bir şeylerin iyileşmesini, güzelleşmesini bekliyorsak o konunun savunuculuğunu yapan kurumların yanında olarak, topluma fayda sağlamaya çalışmalıyız. Niyetim Runfire'da bağış toplamayacağım. Niyetim SMA Derneği'nin elçisi olarak konuşmak, anlatmak. Eğer mutlaka bağış yapmak isterseniz derneğin daimi bağışçısı olabilir ya da bağışlarınızla gücüme güç katmak için Ekim ve Kasım aylarındaki Eker I Run ile İstanbul Maratonu'nu bekleyebilirsiniz. O yarışlarda kampanya açacağım.

 

Bu yazıyı okuyor ve siz de iyilik peşinde koşmak istiyorsanız deneyimlerimi paylaşmaya hazırım: kivergu@gmail.com

 

En kısa sürede buluşmak dileğiyle...