04.08.2023
Okunma Sayısı : 4065
Paylaş :

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Doç. Dr. Eren Usul ile görüştük

Türkiye SMA Vakfı olarak; SMA tedavisinde ilaç tedarik sürecindeki aksamanın çözüme kavuşturulması talebimiz ve SMA hasta yakınları olarak ivedilikle çözüm bekleyen diğer sorunlarımızı dile getirmek amacıyla yaptığımız kurum ziyaretlerimiz devam ediyor.

Bu kapsamda; 4 Ağustos Cuma günü Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Eren Usul’u, makamında ziyaret ettik.

Yeni görevi dolayısıyla tebriklerimizi ilettiğimiz Sayın Usul’a Spinraza’nın tedarik sürecindeki aksamalar, Evrysdi ve Zolgensma tedavilerinin geri ödeme kapsamına alınmasıyla ilgili sorularımız ve tüm hastaların tedaviden yararlanması başta olmak üzere, gündemdeki konular hakkında görüş ve önerilerimizi aktardık.

Ayrıca, Türkiye SMA Vakfı olarak yürüttüğümüz faaliyetler hakkında bilgi sunduk. Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Eren Usul da hassasiyetle üzerinde durdukları konunun gündemde olduğu ve çözümü için çalışmaların devam ettiği bilgisini verdi.
Görüşmeye vakfımızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soyer, Hukuk Danışmanı Av. Dr. Ahmet Haşim Alagüney, Kurumsal İletişim Koordinatörü Ecem Duman katıldı.

Sayın Doç. Dr. Eren Usul’a gösterdikleri ilgi ve değerlendirmeleri için teşekkür ederiz.