11.08.2023
Okunma Sayısı : 3972
Paylaş :

VAN İLİ KURUMSAL GÖRÜŞMELERİMİZİ TAMAMLADIK.

 

Van Aile Buluşması öncesinde Van Valiliği, Van İl Sağlık Müdürlüğü, Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinde görüşmeler gerçekleştirerek SMA Vakfının faaliyetleri ve SMA Farkındalık Ayı olan Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkındaki bilgiler aktardık.

 

SMA hastalığı alanında yapılabilecek konular hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz ziyaretlere vakfımızı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ece Soyer Demir, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Mehmet Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Çam, Sosyal Destekler Koordinatörü Nazlı Demir, Hasta İlişkileri Koordinatörü Esra Ayvalı ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü Ceren Pehlivan katıldı.

 

Van Vali Yardımcısı Murat Yayabaşı, Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Ertosun, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Büşra Bilim Türkcan’a kıymetli ev sahiplikleri ve gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederiz.