06.10.2023
Okunma Sayısı : 3027
Paylaş :

Paylaştıkça İyileşiyoruz Aile Buluşması için Ankara’daydık.

SMA hastaları ve aileleriyle; dayanışmayla büyüyen bir ailenin üyeleri olarak bir araya geldiğimiz ve SMA ile mücadelemizi güçlendirdiğimiz Aile Buluşmasının sekizincisini 30 Eylül Cumartesi akşamı Ankara’da gerçekleştirdik.

Türkiye SMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soyer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ece Soyer Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir, Sosyal Destekler Koordinatörü Nazlı Demir’in ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya 104 kişi katıldı.

Açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soyer ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ece Soyer Demir’in yaptığı organizasyonda; aileler hem vakfımızın çalışmaları hakkında bilgi aldı hem de hastalıkla mücadele sürecinde yaşadıkları sorunları, deneyimleri paylaşarak fikir alışverişinde bulundu.

İlkini Adana’dan başlattığımız İzmir, Eskişehir, Bursa, Konya İstanbul, Van ve Ankara ile devam eden buluşma programımız farklı illerde de gerçekleşmeye devam edecek.

Bizleri Ankara’da yalnız bırakmayan, tüm konukseverliği ve sıcaklığıyla kendimizi evimizde hissettiren ailelerimize yürekten teşekkür ediyoruz.